Vereniging voor Veel Vrouwvrije Weken en Weekenden (VVVWW)

Welkom op de website van de V.V.V.W.W. In de eerste plaats vindt u hier informatie over het reilen en zeilen van de vereniging, het doel, haar leden... Ook vindt u hier uitgebreide informatie over de activiteiten van de VVVWW, onderverdeeld in grote, kleine, mini en werk-activiteiten (de zogenaamde GA's, KA's, MA's en WA's). Deze informatie is voornamelijk interessant voor leden, spookleden, wildcards, familieleden en andere sympathisanten.

Bent u echter op zoek naar interessante wandelroutes, huttentochten, overzichten van berghutten en links met betrekking tot de edele bergwandelsport dan kunt hier ook wat informatie oprapen. De (al dan niet in detail) beschreven GA's zijn stuk voor stuk pareltjes van wandelroutes in bergachtig gebied. Ze duren meestal een 4-tal dagen en verlopen in principe in een mooi rondje van berghut naar berghut. Ideaal voor een lang weekend of een mid-weeks uitstapje.

Wij wensen u in ieder geval veel plezier op deze site en nodigen u uit om (enkel) positieve kritiek te sturen naar de webmaster op het volgende adres: